Waarom is de prijs van elke koude opslagkosten anders?

- Mar 01, 2019-

Waarom is de prijs van elke koelopslagkosten verschillend?


Veel mensen vragen naar de kosten van koude opslag. Waarom geven de koelopslagbedrijven verschillende offertes van verschillende koelopslagbedrijven? Wat is de reden hiervoor? Sterker nog, het is heel eenvoudig, de belangrijkste factor is de kracht van het bedrijf voor de opslag van koude opslag.


Ten eerste, de verschilanalyse


Hoge prijs: installateurs van het bedrijf, onderhoudspersoneel, ingenieurs en ander personeel toegenomen.Lage prijs: het bedrijf heeft relatief weinig personeel en de kosten zijn sterk verminderd.Het voordeel van een hoge prijs: de technicus is meer dan 10 jaar oud en heeft een meer verfijnde ontwerptechnologie voor koude opslag, waardoor uw gekoelde opslagtemperatuur nauwkeuriger en redelijker kan worden.


Het nadeel van een lage prijs: de drukke fase van het bedrijf, de installatiewerkers zijn niet genoeg, kunnen alleen geld uitgeven om de uitzendkrachten te vragen het werk te doen, dus de installatietechniek is een groot verschil; en de service na de verkoop zal waarschijnlijk niet worden gegarandeerd, als het kleine bedrijf er niet van profiteert. De groei en de prestatieafname kunnen op elk moment worden beëindigd en de verkopers zullen na de verkoop niet worden gevonden; de lage prijs kan ook fraude met koelsystemen veroorzaken, zoals gerenoveerde eenheden, gebruikte eenheden, enz.


Ten tweede, installatie- en onderhoudspersoneel


1. De installateurs zijn getraind om professioneler, verzegeld en mooier te zijn in de stappen en procedures van de installatie voor koude opslag;


2, er zijn voldoende onderhoudspersoneel, wanneer uw koude opslag mislukt, kunt u haasten naar de scène om de eerste keer te repareren, om onnodige verliezen te voorkomen.


Het wordt aanbevolen dat klanten een koude opslag doen om normale fabrikanten van koelhuizen te vinden, hoewel de kosten op dat moment een beetje hoger liggen, en het onderhoud en onderhoud van koelcellen in de toekomst zal worden gegarandeerd.