Waarom is bluspoeder met droog poeder goed met druk maar kan het niet werken?

- May 28, 2020-


Brandblussers met droog poeder worden veel gebruikt in openbare plaatsen en huizen. De brandblusser is gevuld met Abc 90% droog chemisch poeder (Abc droog chemisch brandblusmiddel), BC droog poeder 50%, 70%, 97%, enz. Vanwege het belang van brandveiligheid en de popularisering van brandkennis, kunnen de meeste mensen het juiste gebruik van droge poederbrandblussers nu beheersen, maar er zijn nog steeds verschillende problemen. Zo staan ​​brandblussers met droog poeder onder normale druk. Maar wat is de reden om geen poeder te spuiten?

1.Het bluspoeder met droog poeder in de fles van het bluspoeder met droog poeder agglomereert en verslechtert nadat het vochtig is

Vanaf de geldigheidsduur is het bluspoeder blusmiddel vijf jaar geldig. Gezien de gebruiksomstandigheden is het normale gebruikstemperatuurbereik van de droge poederbrandblusser -20 ℃ -55 ℃, het wordt aanbevolen om op te slaan en te gebruiken in een enigszins droge omgeving, de omgeving heeft een hoge luchtvochtigheid In het geval van droge poeder brandblussing middel, is het gemakkelijk om agglomeratie te produceren en kan het bluspoeder met droog poeder na agglomeratie niet worden uitgespoten.

2.De verzekeringsverkopen worden helemaal niet stopgezet

Elke brandblusser heeft bij het verlaten van de fabriek een veiligheidsspeld in het midden van de handgreep. Het doel is om misbruik te voorkomen. Het moet na misbruik worden bijgevuld. Zolang u weet hoe u de droge poederbrandblusser moet gebruiken, kunt u er elke dag mee omgaan als u het vuur blust.

3. Het mondstuk in de fles is verstopt.

De reden waarom het mondstuk verstopt is, is dat het droge poederbrandblusmiddel in de fles na vochtig wordt geagglomereerd. Het klontpoeder komt het binnenste mondstuk binnen en het is gemakkelijk om verstopping te veroorzaken. Schud de bluspoederblusser voor gebruik heen en weer. Los.

4.De manometer van de bluspoederblusser is beschadigd

De kans op deze situatie is relatief klein. De manometer is een relatief nauwkeurig product. De kans op schade is erg klein. De wijzer van de manometer is verdeeld in drie gebieden: het rode gebied geeft aan dat de druk in de fles onvoldoende is. Als het niet normaal kan worden gebruikt, moet het ter reparatie worden verzonden. Het groene gebied geeft aan dat de druk in de fles binnen het normale bereik ligt en normaal kan worden gebruikt. Het gele gebied geeft aan dat de druk in de fles hoog is en kan worden gebruikt, maar er zijn potentiële verborgen gevaren.

5. Brandblusser met droog poeder overschrijdt de vervaldatum

Volgens de nationale voorschriften voor het onderhoud en de sloop van brandblussers is de bluspoederblusser geldig voor 10 jaar en moet meer dan 10 jaar verplicht zijn te schroot, maar in het echte leven moeten veel vrienden kopen brandblussers, zolang de druk normaal is, zet het daar. Het doet er niet toe. 39 Zoals iedereen weet, moet ook de jaarlijkse keuring van bluspoederblussers jaarlijks plaatsvinden.

image