Wat is MAPP Gas

- Jun 20, 2017-

Wat is Mapp Gas?

MAPP gas is een gestabiliseerd mengsel van verschillende koolwaterstoffen, hoge kwaliteit MAPP GAS als propyleen, propaan en Dimethyl Ether mengsels, het produceert een vlam temperatuur (2, 976 Celsius, 1980f) tweede alleen voor acetyleen wanneer verbrand in zuurstof. Het gas een hoge warmte-release in haar primaire vlam (innerlijke kegel) (15), 445kJ/m3, iets langzamer dan die van acetyleen (18, 890KJ/m3) en veel hoger dan die van propaan (10, 433KJ/m3). Haar secundaire vlam (buitenste kegel) geeft ook uit een hoge warmte-release, vergelijkbaar met propaan en aardgas.


Het is ideaal voor professionele of zware lassen en snijden ijzer en staal. ook geschikt voor solderen, zachte solderen, Verwarming, krimpen en strippen van de verf.


MAPP gas combineert de kwaliteiten van een acetyleenvlam met een meer gelijkmatige warmteverdeling. Het brandt heter dan propaan en aardgas, en het continu kan branden voor 3 uur onder normale conditie. De lassen temperatuur 1350 Celsius kan bereiken en de verbranding temperatuur 1300 Celsius onder anaërobe omstandigheden kan bereiken.