Wat moet ik aandacht schenken aan het probleem van de afvoer van koude opslag?

- Aug 06, 2018-

Waarop moet ik letten in het drainageprobleem van het ontwerp van koude opslag?

In het tijdperk van de moderne wetenschap en technologische ontwikkeling, is de combinatie van ontwerp voor koude opslag en automatisering niet teveel. Tegenwoordig houdt het zich vooral bezig met het normatieve ontwerp van koelopslagontwerp. De ontwerpspecificatie voor koude opslag is in deze maatschappij steeds belangrijker geworden, omdat koude opslag in veel industrieën voorkomt. Er is een gebruik, de rol is niet te onderschatten, er zijn veel problemen bij het ontwerpen van de koude opslag nodig om op te letten.


r290 air conditioner.jpg

1. De grond van de koelruimte en de koelcompressorruimte moet gronddrain zijn en de hoogte van de vloerafvoerwaterafdichting mag niet minder dan 50 mm zijn. Liftputten, weegbrugputten, enz. Moeten afwatering hebben en voorzieningen voor het omkeren van waterstroming voorkomen.

2. Er moeten drainagemaatregelen worden getroffen voor de kelder en het grondhoofd van het koelhuis.

3. De afvoer van de afvoer van de koud watertank, de verdamping van de verdampingscondensor en de opslag van voedsel of dranken in het koelhuis moeten niet rechtstreeks verbonden zijn met het riool- en rioleringsstelsel, en indirecte afvoer moet worden toegepast. In de meerlagige koude opslag moeten alle lagen spoelwater (smelt) vorstwaterafvoer worden voorzien van een waterafdichtingsinrichting vóór de hoofdstijgbuis van de drainage (smeltende) rijpedrainage.

4. De ruisende (smeltende) rijpriool bij verschillende temperaturen moet vóór de zinkende (smeltende) rijpriool worden voorzien van een waterslot.

5. Wanneer de koelventilator hete ammoniakontdooiing of elektrisch ontdooien goedkeurt, kan de ontdooiafvoer direct worden gelost. De binnenkant van de ontdooiende drainagebuis kan worden geïsoleerd door elektrische verwarming.

6. De helling en volheid van de stromende (smeltende) vorstafvoerpijp moet voldoen aan de huidige nationale norm "Ontwerpcode voor watervoorziening en drainage van gebouwen" GB50015.

7. Wanneer de koelopslagruimte zich in de kelder bevindt, moet de verzamelput (plas) van de ruisende (smeltende) rijpdrainage maatregelen nemen om bevriezing te voorkomen en om te voorkomen dat water terugstroomt.

8. De waterafvoer van de ruisende (smeltende) rijpdrainagebuis moet zijn voorzien van een waterslot of een waterslot. Er moeten antivriesmaatregelen worden genomen voor waterafdichtingen en met water afgesloten bronnen in koude gebieden.