Wat is teflon gebruikt voor

- Jul 02, 2018-

Waar wordt Teflon voor gebruikt?

 

1. Gebruikt voor de productie van staven, buizen, platen, kabelmaterialen, grondstoffen en andere materialen. Na secundaire bewerking kan het ook worden gemaakt tot dunne platen, films en verschillende speciaal gevormde producten. Het kan ook worden gebruikt als smeermiddel en verdikkingsmiddel.

2. Gebruikt als additieven voor kunststoffen, rubbers, coatings, inkten, smeeroliën, vetten, etc.

3. Het kan worden geperst en gevormd in dunwandige buizen, dunne staven, gevormde staven, draad- en kabelisolatie, opgerold in dunne stroken voor afdichting van pijpdraadafdichtingen.

4. Gebruikt in machines, elektronica, chemische industrie en andere industrieën voor spuiten, dompelen, etc.

5. Gebruikt voor het maken van onderdompelende deklaag.

6. Kan in staven, platen, buizen, films en diverse speciaal-gevormde producten voor ruimtevaart, chemisch product, elektronika, machines, geneeskunde en andere gebieden worden gemaakt.

7. Kan van hoge isolatie elektrische delen, hoogfrequente draad en kabel voorhuid, corrosiebestendige chemische containers, bestand tegen koude oliepijpleidingen, kunstmatige organen etc. worden gemaakt.

8. Voor batterijen, vezeldoek enzovoort.

9. Kan van film, buis en buisstaaf, lager, pakking, klep en chemische pijpleiding, pijpmontage, apparatuurcontainervoering, enz. Worden gemaakt, die in elektro, chemische luchtvaart, machines en andere gebieden worden gebruikt.

10. Het wordt voornamelijk gebruikt in de elektrische industrie. Het wordt gebruikt als isolatie, corrosiebestendige en slijtvaste materialen voor stroom- en signaallijnen in de ruimtevaart, ruimtevaart, elektronica, instrumentatie en computerindustrie.

11. Vervang kwartsglaswerk door ultrazuivere chemische analyse en opslag van verschillende zuren, logen en organische oplosmiddelen in de sectoren atoomenergie, medicijnen en halfgeleiders.

teflon uses.jpg