Wat zijn verschillende categorieën desinfectiemiddelen

- Mar 31, 2020-


Ontsmettingsmiddelen zijn onderverdeeld in huishoudelijke ontsmettingsmiddelen, industriële - kwaliteit ontsmettingsmiddelen en voedsel - kwaliteit ontsmettingsmiddelen volgens hun verschillende toepassingen van natriumhypochloriet. Hun prijsklassen variëren ook afhankelijk van de concentratie van het desinfectiemiddel. De details zijn als volgt:


  1. Huishoudelijk ontsmettingsmiddel: over het algemeen lage concentratie, de algemene chemische samenstelling van huishoudelijk ontsmettingsmiddel is natriumhypochloriet (84 ontsmettingsmiddel of SODIUM HYPOCHLORITE SOLUTION met & nbsp; 5% CHLORINE), quaternair ammoniumzout (94 ontsmettingsmiddel), m - chlooroxylenol ( dilu ontsmettingsmiddel, Weiluster ontsmettingsmiddel) enz. Deze huishoudelijke ontsmettingsmiddelen zijn meestal te vinden in supermarkten

  2. .Industriële - ontsmettingsmiddelen: er zijn veel soorten ontsmettingsmiddelen, zoals ontsmettingsmiddelen met chloordioxide, quaternaire ammoniumontsmettingsmiddelen, chloor - met ontsmettingsmiddelen (dichloorocyanuurzuur, trichloorcyanuurzuur) en ontsmettingsmiddelen perazijnzuur. Desinfectie in ziekenhuisriolering, sterilisatie van waterkwaliteit in grote waterplanten Ze Natriumhypochloriet Chemische formule & nbsp; varieert met verschillende objecten en omstandigheden.

  3. Desinfectiemiddel voor levensmiddelen -: Over het algemeen is het een chloordioxide-desinfectiemiddel, een waterstofperoxide-desinfectiemiddel en een natriumhypochloriet-desinfectiemiddel, dat aangepast moet worden voor de voedselverwerkende industrie. Voordat u het toevoegt, moet u de goedkeuring van de saneringsvergunning zien voor inspectie door de overheid.


image