Virtuele conferentie voor ECHTE alternatieven van koelgas

- May 23, 2020-

EUROPA: ECHTE Alternatieven 4 LIFE organiseert een eendaagse online conferentie over hoe het landschap van alternatieve koelmiddelen met lage PRG (koudemiddelgas R 134 a, koudemiddelgas r 404 a, auto ac koelmiddel r 1234 yf koelmiddel r 449 a, koelmiddel r) is veranderd en hoe aan de trainingsbehoeften is voldaan.


Het REAL Alternatives 4 LIFE-programma is gemaakt om een ​​e-learningprogramma te organiseren en het trainingsprogramma te trainen om de houding ten opzichte van het gebruik van alternatieve lage PRG-koelmiddelen in Europa te veranderen, waaronder brandbaar, CO 2 en ammoniak.


Drie jaar later biedt het programma nu niet alleen een uitgebreide set online trainingsmodules, maar ook informatiebrochures, studiedagen en technicustraining. Het materiaal is beschikbaar in 15 verschillende talen en 19 nationale tracks ondersteunen het in Europa en, in toenemende mate, daarbuiten.


Het evenement van mei 28 biedt een overzicht van de uitdagingen en positieve resultaten, waaronder meer dan 500 ECHTE Alternatieven 4 LIFE-certificaten die zijn uitgegeven sinds het begin van het programma' en bijna 5, 000 onafhankelijke studenten. Het zal ook een gelegenheid zijn om te horen van degenen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van ECHTE Alternatieven en vragen te stellen over het programma en / of alternatieve koelmiddelen.


refrigerant gas alternatives