De verbetering van Mapp Gas

- Jan 28, 2019-


Zoals we allemaal weten, wordt MAPP GAS gebruikt als lasgas , soldeergas en soldeergas. Echter, hoewel met dezelfde naam als MAPP GAS, is de formule veranderd en de functie verbeterd.

Het vorige MAPP-gas bestond oorspronkelijk uit methyl, acetyleen, propadieen en propaan. De productie eindigde in Noord-Amerika. Huidige producten met de naam "MAPP" of "Map pro" zijn de substituten

Vervolgens werd Mapp Gas verder ontwikkeld en geoptimaliseerd in de formule. Voordat onze nieuwe componenten van MAPP GAS werden voltooid, werden kenmerken en prestaties van tientallen brandstofgas en additieven vergeleken; uiteindelijk werden de componenten gefixeerd als Propyleen, Propaan en Dimethyl Ether , de meest perfecte formule ooit.

Dit nieuw ontwikkelde Mapp-gas voor brandstof voor handbranders is zeer milieuvriendelijk en wetenschappelijk. De verbrandingsproducten zijn alleen koolstofdioxide (CO2) en water, zonder vervuiling van het milieu. Met onze speciale lastoorts kan de brandtemperatuur in zeer korte tijd 1350 ° C bereiken, zelfs zonder ondersteuning van pure zuurstofverbranding (getest in het laboratorium). Deze temperatuur kan voldoen aan de lasbehoeften van de meeste metaalmaterialen.

Bovendien is ons unieke Mapp-gas , in tegenstelling tot zuurstof - acetyleenbrandstof, veilig voor gebruik, want er is geen flashback bij het branden. Het is allemaal geschikt voor installatie van HVAC-projecten, routineonderhoud en gebruik buitenshuis (zelfs als de omgevingstemperatuur 0 ° C is , kan de druk nog steeds 4,5 bar min. Bereiken, het kan normaal worden gebruikt bij lage temperaturen of op hoge bergen). Trouwens, zijn brandende vlam is kleiner. Het geoxideerde hete metaal op het oppervlak van de lasverbinding kan worden opgeslagen, waardoor de kwaliteit van het lassen wordt verbeterd. Het kan volledig branden met een schone vlam en geen onaangename donkere rook zoals zuurstof - acetyleen branden.

image