De 18e China International Chemical Exhibition 2019

- Sep 18, 2019-

image


Algemene informatie:

Tijd: 18-20 september 2019

Tentoonstellingszaal: Shanghai · Shanghai New International Expo Center


Tentoonstelling introductie

ICIF China werd voor het eerst gehouden in 1992. Het wordt al 27 jaar met succes in 27 jaar gehouden en is een industriële merkexpositie geworden die alom wordt erkend en prestigieus is in de petroleum- en chemische industrie in binnen- en buitenland.

ICIF China is een onmisbaar jaarlijks evenement geworden voor de Chinese petrochemische industrie en aanverwante toepassingsindustrieën met de steun van de China Petroleum and Chemical Industry Federation, de China Council for the Promotion of International Trade Chemical Industry Branch en het China Chemical Industry Information Centre. China International Chemical Exhibition is de toptentoonstelling in de Aziatische chemische industrie. De tentoonstelling heeft een oppervlakte van 23.000 vierkante meter en biedt werk aan bijna 600 exposanten. De exposities omvatten basischemicaliën, fijne en speciale chemicaliën, chemische verpakking en opslag, petrochemische en nieuwe energie, chemische technologie en apparatuur, en slimme chemische innovatie. De tentoonstelling zal meer dan 30.000 bezoekers trekken om te bezoeken. Sinds 1992 is ICIF China het voorkeursplatform geworden voor overheidsinstanties en belangrijke besluitvormers om uit te wisselen en te handelen.

ICIF China 2019 (18e) China International Chemical Exhibition wordt gehouden in Shanghai New International Expo Center op 18-20 september 2019. De tentoonstelling zal worden gehouden op de 19e China International Rubber Technology Exhibition en de 22e China International Adhesives and Sealants Exhibition wordt gehouden tegelijkertijd en we kijken uit naar uw deelname.


Tentoonstellingsschaal

30.000 professionele bezoekers

600 exposanten

23.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte


Hoofd producten:

• Fundamentele organische en anorganische chemicaliën:

• Organische synthetische chemicaliën zoals methanolderivaten, ethyleen, propyleen en benzeenderivaten; strontiumzouten, magnesiumzouten, kaliumzouten, boorverbindingen en boraat, broomverbindingen, chroomzouten, cyaniden, fluorverbindingen, fosforverbindingen en anorganische zuur-basezouten zoals fosfaten, siliciumverbindingen en silicaten; actieve kool, calciumcarbide, roet, titaandioxide, enz .;

• Fijne en speciale chemicaliën:

• Chemische tussenproducten, fluorescerende bleekmiddelen, katalysatoren, oppervlakteactieve stoffen, elektronische chemicaliën, waterbehandelingschemicaliën, ionenuitwisselingsharsen, smaakstoffen en geuren, gekochte / aangepaste synthetische / consignerende chemicaliën, additieven, voeder- en voedseladditieven, biochemicaliën, olieveldchemicaliën, leerchemicaliën, huishoudelijke chemicaliën en wasmiddelen, additieven (plastic additieven, speciale additieven);

• Chemische apparatuur en verpakkingsapparatuur:

• Drogen, filtreren, scheidingsapparatuur, pompkleppen, farmaceutische apparatuur, poedermachines, afdichtingsapparatuur en accessoires; korrel- en poederverpakkingsapparatuur, vulapparatuur, automatische verpakkingspalletizers, weegapparatuur, meetapparatuur, automatische batchsystemen, containers, controle-, analyse- en testapparatuur, laboratoriumapparatuur, apparatuur voor milieubeschermingstechnologie, apparatuur voor veiligheidsproductietechnologie, apparatuur voor industriële gasvoorbereiding, pompen, kleppen, buisleidingen, vloeistoftransmissieapparatuur, emailapparatuur, chemische complete sets van apparatuur en uitrusting;


Over Juhua --- De grootste fabrikant van gefluoreerde chemicaliën in China

Standnummer: E7B1


Juhua Group Co., Ltd., voorheen bekend als Quzhou Chemical Plant, werd opgericht in mei 1958. Het is een grootschalige chemische joint venture in staatseigendom, de grootste chemische joint venture in de provincie Zhejiang en een van de meest invloedrijke fluorchemicaliën. toonaangevende bedrijven in China.

De groep heeft 12 bedrijfsdivisies en 6 grote centra. De belangrijkste chemische industrie omvat fluorchemicaliën, chlooralkalichemicaliën, petrochemische materialen, elektronische chemische materialen, fijne chemicaliën, enz .; de milieubeschermingindustrie omvat kolengestookte elektriciteitscentrales voor rookgasbehandeling, stedelijke en industriële rioolwaterzuivering, gevaarlijk afval en afvalverbranding; Productiediensten zoals nieuwe materialen, apparatuurproductie, openbare voorzieningen, logistiek en handel. Het heeft state-level enterprise technology center, nationaal fluor materiaal engineering technologie onderzoekscentrum, China Chemical New Materials (Cangzhou) Industrial Park, Zhejiang Juhua Chinees-Russische Science and Technology Cooperation Park en andere innovatieve en ondernemende vervoerders. De groep is al vele malen geselecteerd in de top 500 van China. Het is een pilot-demonstratie-eenheid van de nationale circulaire economie, een demonstratiebasis voor onderwijs in de nationale circulaire economie, een demonstratiepark voor nationale demonstratie van recyclinghervorming en een handelsmerkdemonstratie-onderneming in de provincie Zhejiang. Deelgenomen aan de bouw van een raffinage- en chemische integratieproject van 40 miljoen ton van Zhoushan International Green Petrochemical Base.

Het bedrijf heeft state-level enterprise technology center, nationaal fluor materiaal engineering technologie onderzoekscentrum, China Chemical New Materials (Cangzhou) Industrial Park, Zhejiang Juhua Chinees-Russische Science and Technology Cooperation Park, enterprise post-doctorale werkstations en andere innovatieve ondernemersdragers.

Het bedrijf is al vele malen geselecteerd als een van de 500 grootste ondernemingen in China. Het is een pilot-eenheid van de nationale circulaire economie, een geavanceerde eenheid van de werkzaamheden van de nationale circulaire economie, een demonstratiebasis voor onderwijs in de nationale circulaire economie en een pilotpark voor demonstratie van de nationale recyclinghervorming. Het is de eerste reeks van "twee integraties" -systemen in het land. Pilot units, de eerste batch van “drie” teeltbedrijven in de provincie Zhejiang, en handelsmerken van Zhejiang voor handelsmerken

Juhua-chemicaliën: koelgas R134A R404A R407C R410A R507 R22, enz.


China Chemical Fair 2019