Semi-gesloten schroefcompressoren zijn opgewaardeerd en er zijn veel producten gelanceerd!

- Nov 20, 2018-

Semi-gesloten schroefluchtcompressoren zijn geüpgraded en er zijn veel producten op de markt gebracht!

De huidige middellange- en lagetemperatuurschroefmarkt bevindt zich in een relatief hoge groeiperiode, voornamelijk vanwege de controle van de staat over de goedkeuring van ammoniakprojecten, veel nieuwe projecten of oude ammoniakbanken die moeten worden omgezet in Freon-compressoren; en de ontwerpbehoeften van middelgrote en grote koude opslag, met name de parallelle schroeftechnologie is volwassen en het schroefbesturingssysteem is in deze jaren meer en meer geaccepteerd door gebruikers. Tegelijkertijd vereist het ontwerp van lage-temperatuuromstandigheden de uitbreiding van de toepassingsvereisten voor schroefcompressoren.

semi-closed

Bovendien wordt de kerntechnologie van schroefcompressoren geleidelijk aan steeds meer beheerst door steeds meer ondernemingen, en binnenlandse consumenten eisen in toenemende mate de kwaliteit van compressoren. Als vertegenwoordiger van hoogwaardige producten hebben schroefcompressoren vertrouwd op semi-gesloten zuigercompressie. De klant van de machine probeert ook een schroefcompressor te leren gebruiken, wat de toepassing van semi-gesloten schroefcompressoren verder bevordert.

 

Daarom, in de 2018 China Cold Expo, Hanzhong Jingji, Fusheng, Zhejiang Daming, Snowman, Kobelco, Suzhou Lixi en andere internationale en binnenlandse merken brachten innovatieve producten naar de Cold Expo. De vortexschroef tweetraps tweetraps compressor, de tweestaps compressor met brede temperatuurzone en de subkritische CO2-compressor en de nieuwe koelschroefcompressor worden gebruikt om de markt te detoneren. Kooldioxide-exploratie, energie-efficiëntie-upgrade, doorbraak bij lage temperatuur, uitbreiding van koelcapaciteit ... kan het concurrentievermogen van fabrikanten van techniek en uitrusting en andere producten en technologieën verbeteren.

air compressor

Volgens het on-site interview van "Refrigeration Business" lanceerde Fusheng 's werelds eerste vortexschroef single-machine tweetraps compressor op de Cold Expo, die de lagetemperatuurmarkt deed ontploffen. De vortex schroef eentraps tweetraps compressor zet de traditionele tweetraps tweetraps schroef om in een scroll en het vrije volume van de vortexcompressie is klein, tot 95%, dus het rendement is 30% hoger dan dat van de conventionele schroef.

 

Hanzhong Seiki bracht ook LB's nieuwe reeks lage-temperatuurspecifieke hoog-efficiënte compressoren en LT-S-serie lage temperatuur single-machine tweetraps compressoren naar de lagetemperatuurmarkt. Daaronder is LB-PLUS geschikt voor het koel- en vriesvak van Kuwen-35 ~ -5 ° C, zoals opslag op koude en mediumtemperatuur, snelvriezen, snel invriezen, enzovoort. Het uitstekende structurele ontwerp van de dubbeltrapscompressie uit de LT-S-serie maakt hem meer dan 30% sneller dan gewone compressie in één fase, en de systeemkoelingcapaciteit is ook sterk verbeterd, wat geschikt is voor de toepassingsvereisten van snelvriezen van tunnels en snelvriezen van bibliotheken.

 

screw air compressor

Bovendien Zhejiang Daming, Suzhou Lixi, enz. Zijn ook actieve follow-up, en continu verbeteren van de aspecten van technologie, kwaliteitscontrole en service-ondersteuning.

 

Aan de ene kant blijven traditionele schroefbedrijven hun krachten op de lagetemperatuurmarkt uitoefenen, terwijl binnenlandse ondernemingen nauwlettend worden gevolgd. Hoewel het te vroeg is om het bestaande patroon te doorbreken, is felle concurrentie onvermijdelijk.