Refrigerante R32 Vs Koelmiddel R23

- Apr 23, 2019-

Refrigerante r32 vs Refrigerant R23

gas refrigerante r32

◆ R32 wordt hoofdzakelijk gebruikt om R22 te vervangen. Het is een gas op normale temperatuur. Het is een kleurloze transparante vloeistof onder eigen druk. Het is gemakkelijk oplosbaar in olie en nauwelijks oplosbaar in water. De brandgrens van R32 in lucht is 14% ~ 31%. Hoewel het geen ozonafbrekend vermogen heeft, heeft het een hoog broeikaseffect, dat 550 keer zo groot is als kooldioxide.

R32 heeft een bepaalde ontvlambaarheid. In vergelijking met R410A-koelmiddel heeft R32 een verzadigingsdruk van ongeveer 3% en een koelcapaciteit van ongeveer 5%.


◆ R23-koelmiddel vernietigt de ozonlaag helemaal niet. Het is een milieuvriendelijk koelmiddel dat is goedgekeurd en wordt aanbevolen door de meeste landen ter wereld, en het is ook een van de meest gangbare milieuvriendelijke koudemiddelen. Als een veelgebruikt ultra-lagetemperatuur koelmiddel, wordt R23 voornamelijk gebruikt in cryogene apparatuur zoals milieutestkamers / apparatuur (koude hitte-shocktester), vriesdroger / vriesdroger, ultra-lage temperatuur koelkast of vriezer, bloedbank koelkast, biochemisch testkamer, enz. Met inbegrip van wetenschappelijk onderzoek, koeling, medische koeling, enz., gebruikelijker in het lage temperatuurniveau van deze cascade koelsystemen.