Record hittegolfhits, nieuwe markt voor koelmiddelen vrijgegeven

- Sep 28, 2019-


Van China tot de Verenigde Staten, van Noord-Europa tot Zuid-Azië, er is veel nieuws over 'inflammatoire explosies'. Vooral in Europa, Duitsland, Frankrijk, België en andere landen in een continue "barbecue-modus", hebben een nieuw lokaal maximum temperatuurrecord gevestigd, veel landen zijn boven de 40 graden Celsius gestegen. Het is gemeld dat de hittegolf die Europa overspoelt, de verandering van de houding van het continent ten opzichte van airconditioning versnelt, de langdurige weerstand van Europa tegen airconditioning geleidelijk verzwakte. Momenteel wordt niet meer dan 5 procent van de huishoudens met airconditioning in Europa gevonden, en een analyse door het Internationaal Energie Agentschap (IEA) voorspelt dat airconditioninggebruikers in Europa de komende 20 jaar meerdere keren zullen toenemen.


Als een belangrijke grondstof voor airconditioning-koelmiddel is de toekomstige vraag de moeite waard om naar uit te kijken, waar de vierde generatie koelingstechnologie naar verwachting zal versnellen, zoals het gebruik van koelmiddel r1234yf-vervanging voor r134a auto-airconditioner. Voor nu zijn de meest gebruikte koudemiddelen: koudemiddel r22, koudemiddel r134a, koudemiddel r410a, koudemiddel r507, koudemiddel r407c, koudemiddel r600a, koudemiddel R290. De relevante beursgenoteerde bedrijven hebben aandelen Juhua (600160) (AI-besluitvorming): het bedrijf is marktleider op het gebied van koelmiddelen, in de markt voor koelmiddelen van de derde en vierde generatie heeft een absoluut concurrentievoordeel, met hoogwaardige elektronische chemicaliën nieuwe fluorhoudende materialen en andere winstgroeipunten.


Bovendien is het bedrijf ook de eerste in China die de handel in CO2-emissierechten van gefluoreerde chemische ondernemingen uitvoert

 HFC refrigerant gas