Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van koelgas R410A in airconditioner

- Jul 22, 2019-

Freon Gas R410A voor airconditioners wordt momenteel gebruikt in huishoudelijke airconditioners en centrale airconditioners. Het heeft de voordelen van een hoge warmteoverdrachtsefficiëntie en een goed koel- en verwarmingseffect. Dit is ook het meest verkocht door onze Xiamen Juda aan de airconditionerfabrieken. De eisen zijn echter hoger, voornamelijk vanwege de volgende zes aspecten.

1. HFC GAS 410A koperen buis moet speciale koperen buiskoelfittingen met hoge drukweerstandscoëfficiënt gebruiken. R410A speciale accessoires moeten ook worden geselecteerd om het gebruik van gewone R22 koperen airconditioningbuizen in plaats van R410A koperen buizen te voorkomen.

2. De F-GAS R410A airconditioner met gesplitste koelmiddelen mag tijdens de installatie niet worden verward met de leidingen en koelmiddel die in de R22-airconditioning worden gebruikt.

3. R410A airconditioner van het gesplitste type heeft hoge installatievereisten, het systeem moet volledig worden geëvacueerd en zweet of andere onoplosbare materialen mogen niet in de pijpleiding druppelen. De beste optie is om het bij mooi weer te installeren.

4. Als bij het repareren van de R410A centrale airconditioning-unit, als het Freon-systeem moet worden gesneden, de stomerij moet worden vervangen voordat deze opnieuw wordt gelast.

5. Leeg de airconditioning na reparatie met een speciale vacuümpomp. Het vacuüm moet 100 PSI bereiken.

6. R410A moet worden opgeslagen in een omgeving lager dan 30 ° C. Als het nodig is om koelmiddel toe te voegen aan een omgeving boven 30 ° C, moet het koelmiddel 24 uur van tevoren in een koele omgeving worden geplaatst.


image