Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van spuitbussen

- May 10, 2019-

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van spuitbussen

aerosol inhaler

  1. Schud de opslagtank grondig voor gebruik om het drijfgas en het medicijn grondig in de tank te mengen. Als u het langer dan een week hebt gebruikt of het voor de eerste keer hebt gebruikt, moet u het eerst in de lucht testen.


  2. Voordat u het geneesmiddel inneemt, dient u op te letten om de mond, mond en hoofd iets te reinigen en langzaam uit te ademen tot er geen lucht meer uit de longen kan worden uitgeademd. Volg de onderstaande stappen. Als er meerdere inhalaties nodig zijn, herhaalt u de operatie na 1 minuut rusten in plaats van meerdere keren te drukken.


  3. Breng water aan op de mond na inhalatie om eventueel achtergebleven medicijn te verwijderen. Als u hormonale geneesmiddelen gebruikt, moet u uw tanden poetsen om schade aan uw tanden en mondslijmvlies te voorkomen.


  4. Aerosol-medicijnen gebruiken drukvaste containers, klepsystemen en hebben een bepaalde inwendige druk. Het kan op een koele plaats worden bewaard. Het moet bevriezen vermijden, hitte vermijden, licht vermijden en vallen vermijden. Zelfs kleine blikjes die zijn opgebruikt, kunnen niet worden verbrand, doorboord of gebroken.