Mini vacuümpomp

- Jan 16, 2019-

De mini-vacuümpomp heeft betrekking op een van de zuigmondstukken en de uitlaatmondstukken die een voor een zijn aangebracht en die continu een vacuüm of een negatieve druk bij de inlaat kunnen vormen; een micro-positieve druk wordt gevormd aan het uitlaatmondstuk; Een compact instrument waarvan het werkmedium voornamelijk uit gas bestaat.

Het basisprincipe van de microvacuümpomp: de cirkelvormige beweging van de motor, het diafragma in de pomp wordt heen en weer bewogen door mechanische middelen, zodat de lucht in de pompkamer van het vaste volume wordt gecomprimeerd en uitgerekt om een vacuüm te vormen (negatieve druk ), bij de aanzuigopening van de pomp. Bij de atmosferische druk wordt een drukverschil gegenereerd. Onder invloed van het drukverschil wordt het gas onder druk gezet (gezogen) in de pompkamer en afgevoerd uit de uitlaatpoort.

Een gesloten container (in het begin is de interne druk 100KPa), verbonden met een mini-vacuümpomp en voortdurend pompen. Ten slotte zal de gasdruk in de gesloten container lager zijn dan de atmosferische druk en een absolute druk van 60KPa bereiken. Niet alleen dat, maar door speciale technische verbeteringen, naast de single-extracting micro-vacuümpomp, kan het ook een mini-vacuümpomp vormen voor pompen en luchtpompen (dat wil zeggen, het uitlaatuiteinde kan relatief grote positieve druk genereren) voor drukverhoging , inflatie en het overwinnen van systeemweerstand enzovoort, evenals een zeer unieke micro-vacuümpomp voor twee toepassingen, kan deze worden gebruikt voor langdurig stationair draaien, drooglopen, enz., in tegenstelling tot de normale stationair draaiende pomp of droog rotatie zal de pomp beschadigen.

Alleen omdat de aanzuigopening of de uitlaatpoort een drukverschil met de buitenatmosfeer kan vormen, en anders dan de grote vacuümpomp, die smeerolie en vacuümpompolie vereist, zal deze het werkmedium niet vervuilen, en heeft het een klein formaat, weinig ruis en onderhoudsvrij. De voordelen van een uurlijkse werking, dus de microvacuümpomp wordt gebruikt als een krachttoestel, op grote schaal gebruikt in gasbemonstering, gascirculatie, vacuümadsorptie, versnelde filtratie, vacuümversterking door auto's, enz., En is op grote schaal gebruikt in medische, gezondheid, wetenschappelijk onderzoek, milieubescherming en andere gebieden.


Mini Vacuum Pump