Juhua Productiequota van HCFC Inceased In2020

- May 17, 2020-

Op 11 mei kondigde de China's Ozone Layer Protection Action website de aanpassing aan van productiequota van HCFK's voor sommige ondernemingen in 2020. HCFC-gas omvat normaal gesproken koelgas R22,koelmiddel R141B(reinigingsmiddel R141B).


Volgens de desbetreffende voorschriften van de "Ozone Depleting Substances Management Regulations" en de "Notice on Strengthening the Management of the Production, Sales and Use of Hydrochlorofluorfluorcarbons" (Huanhan [2013] No. 179), fabrikanten van chloorfluorkoolwaterstoffen (HCFK's) behoefte Als het quotum wordt aangepast, wordt een aanvraag ingediend bij het ministerie van Ecologie en Milieu, en kan de aanpassing na goedkeuring worden ingediend. Op dit moment heeft ons centrum aanvragen ontvangen van Zhejiang Juhua Co., Ltd. Electrochemical Plant en Zibo Luxuan Industry and Trade Co., Ltd. voor de aanpassing van het productiequotum voor HCFK's in 2020, en heeft een aanvraag ingediend voor aanpassing van het productiequotum voor HCFC-141b in 2020.


Bijgevoegde tabel: Productiequota van HCFK's in 2020 door ondernemingen na aanpassing van de contingenten (eenheid: ton)


image