Juhua Group's nieuwe capaciteit voor polytetrafluorethyleen (PTFE) en koelmiddel R22

- Jul 19, 2019-

Onlangs publiceerde de officiële website van Juhua Group het monitoringrapport over de voltooiing en acceptatie van milieubeschermingsfaciliteiten van Juhua's 12kt / a PTFE technisch transformatieproject en het monitoringrapport van de acceptatie van 11kt / een nieuw fluorhoudend materialenproject

Fluorpolymeer Teflon PTFE-dispersiepoeder JF-4TN-S Polytetrafluorethyleen Materialen kunnen worden gebruikt voor het vervaardigen van buis-, staaf-, plaat-, rekfolie- en afdichtingsmaterialen, enz.

1) .12kt / a PTFE technisch transformatieproject (fase I):

Volgens de aankondiging begon het technische transformatieproject van 12kt / a PTFE (fase I) van de acceptatie in maart 2018 met de bouw en werd het in mei 2018 voltooid en in proefproductie gebracht.

Het project is een technisch transformatieproject en de bouwplaats bevindt zich in de fluorpolymeerfabriek van Zhejiang Juhua Co., Ltd. De belangrijkste inhoud van de constructie is: het synthetiseren van polytetrafluorethyleen (PTFE) uit tetrafluorethyleen als grondstof en de aanschaf van huishoudelijke apparatuur zoals reactor, destillatietoren, koude verdachte en opslagtank. Nadat het project is voltooid, wordt jaarlijks 2950 ton polytetrafluorethyleen (PTFE) capaciteit toegevoegd en wordt de totale productiecapaciteit uitgebreid tot l2kt / a. Het project zal in twee fasen worden uitgevoerd. In de eerste fase zullen twee polymerisatoren en ondersteunende systemen worden toegevoegd, met een nieuwe capaciteit van 1450t (inclusief 550t / a gesuspendeerde PTFE-hars en 900t / a gedispergeerde PTFE-hars); twee nieuwe polymerisatietanks en ondersteunende systemen zullen in de tweede fase worden toegevoegd. , toegevoegd 1500t suspensie PTFE-hars.

De acceptatie is de eerste fase van het project, met een extra capaciteit van 1.450 ton (inclusief 550 t / a gesuspendeerde PTFE-hars en 900 t / a gedispergeerde PTFE-hars). De tweede fase van het project is nog niet gebouwd. Daarom is deze acceptatie de gefaseerde acceptatie van het project.

2) .11kt / een nieuw project met fluorhoudende materialen:

201907191609003662496

Het 11kt / nieuwe project met fluorhoudende materialen werd ook gefaseerd geïmplementeerd in de daadwerkelijke constructie. In dit stadium werd de oorspronkelijke R22-fabriek van 20.000 ton / jaar technisch uitgebreid en uitgebreid om een capaciteitsuitbreiding van R22 van 40.000 ton / jaar te bereiken. De constructie is voltooid. Andere apparaten zijn nog niet gebouwd en zijn gefaseerde voltooiingacceptatie.


Het project begon officieel met de bouw in februari 2019 en werd in april 2019 voltooid en in proefproductie gebracht. Productiecapaciteit is gevormd om uit te breiden tot 60.000 t / a R22. De werkelijke totale investering is ongeveer 18 miljoen yuan, waarvan de investering in milieubescherming ongeveer 40.000 yuan is, goed voor 0,22% van de totale investering. Momenteel zijn de voorzieningen voor milieubescherming van het project in principe aanwezig en werken ze normaal.