Introductie van Juhua merk koelmiddel GAS ,, HFC GAS, F-GAS, HFO GAS, FREON GAS

- Jul 16, 2019-

Zhejiang Juhua Co., Ltd., de grootste fabrikant van gefluoreerde chemicaliën in China, werd opgericht op 17 juni 1998, gevestigd in de stad Zhangzhou op de kruising van de provincies Zhejiang en Fujian. Het is een naamloze vennootschap opgericht door Juhua Group Co., Ltd. en goedgekeurd door de People's Government van de provincie Zhejiang. Op 26 juni 1998 werd de aandelen van het bedrijf genoteerd en verhandeld op de Shanghai Stock Exchange, stockcode: 600160. Het maatschappelijk kapitaal van het bedrijf is Chinese dollar ¥ 21.116.662.

Juhua Company is de grootste productiebasis voor fluorchemicaliën in China, de grootste chemische industrie voor fluorchemicaliën en chlooralkali. Het vormt vloeibaar fluor, chloroform, trichloorethyleen, tetrachloorethyleen en AHF als ondersteunende materialen voor fluor koelmiddel en organisch fluor monomeer. , de complete industriële keten van fluorpolymeer.

De kernproducten van Juhua omvatten derde generatie en tweede generatie koelmiddelen (F-GAS-koelmiddelen) zoals autorac-koelmiddel R134a, koelgas R22, HFC-gas r404a r407c, r410a, r507 voor airconditioner, koelkast en koelhuis, en bevorderen actief de ontwikkeling van nieuwe koelmiddelen van de vierde generatie zoals HFO-1234yf.

Momenteel omvat de koelmiddelcapaciteit van Juhua ongeveer 130.000 ton / jaar koelmiddel van de tweede generatie (R22), ongeveer 150.000 ton koelmiddel van de derde generatie (R134a, R32, R125, enz.) En heeft het vier generaties koelmiddelproductielijnen. Bij het upgraden van het koelmiddel naar de derde en vierde generatie heeft Juhua een toonaangevende rol in de industrie.

Ons bedrijf Xiamen Juda Trading Co., Ltd is opgericht als dochteronderneming van Juhua en haar geautoriseerde distributeur en exporteur van gefluoreerde chemicaliën van het merk Juhua, waaronder koudemiddelen, brandblusmiddel, drijfgas voor farmaceutica, reinigingsmiddel, blaasmiddel, enz.

image