Internationaal symposium over koelmiddel werd gehouden in Shanghai

- Apr 19, 2019-

"International Symposium on Refrigerant" gehouden in Shanghai


1 januari 2019, de nieuwe automotive airconditioning koelmiddel nationale norm "GB36765-2018" officieel geïmplementeerd, dit is de automotive airconditioning koelmiddel industrie in de eerste nationale norm, voor de standaardisatie van de industrie kwaliteit van het product, rectificatie van de marktorde, speelde een zeer positieve rol. Met het oog op China's productnormen te maken naar internationale normen, zodat Chinese ondernemingen op de internationale markt concurrerender, 8 april 2019, door de China Standardization Association Automotive Conservation Products Professional Committee gesponsord door de "Koelmiddel International Standards Seminar" gehouden in Shanghai . De conferentie heeft de werkgroep internationale standaardverklaringen ingesteld en een werkplan opgesteld.

china refrigeration expo

De conferentie is de eerste poging van de Chinese aftermarket-producten om zich aan te melden voor internationale normen. Als de verklaring succesvol is, zullen de Chinese aftermarket-producten worden gebruikt om het internationale marktaandeel uit te breiden en een positieve rol te spelen.

china refrigeration exhibition

Juhua merk koelmiddel voor auto's in de markt voor tien jaar, met een uitstekende kwaliteit, is Shanghai Volkswagen, Korea Kia, Jinlong Bus, TOYOTA, HONDA en vele andere autofabrikanten service providers.