Hoe onderscheidt u slechte kwaliteit Koelmiddel

- May 21, 2019-

Hoe koelmiddel van slechte kwaliteit te onderscheiden


Bij het ontbreken van testomstandigheden voor koudemiddel, wordt het aanbevolen om voor gebruik een eenvoudige controle uit te voeren:

1) Draai de koelmiddeltank om en laat een kleine hoeveelheid koelmiddel op een stuk wit papier komen. Als er duidelijke onzuiverheden of vloeibaar water op het witte papier zitten, is de kwaliteit van het koelmiddel niet goed en wordt het niet aanbevolen.

2) Sluit de manometer aan om de druk in de koelmiddelfles te testen. Controleer de druk- en drukkarakteristieken van het koelmiddel om te controleren of de druk in de fles binnen het normale bereik ligt. Als de druk duidelijk abnormaal is, wordt dit niet aanbevolen. Deze methode kan opnieuw worden getest wanneer ze samen worden gebruikt. Als er een groot verschil is in flesdruk tussen de twee testresultaten, moet deze onmiddellijk worden gestopt en moet het gevulde koelmiddel worden afgetapt om besmetting van het systeem te voorkomen.

Een effectieve manier om te voorkomen dat u minderwaardige koelmiddelen koopt, is om een kwaliteitsserviceprovider te kiezen. Het volledige assortiment koelmiddelen dat door ons bedrijf wordt geleverd, komt uit de oorspronkelijke fabriek, maar niet uit de subverpakkingsinstallatie. De zuiverheid is meer dan 99,9% en de zuurgraad is minder dan 0,0001, waardoor klanten hoogwaardige koelmiddelen krijgen.