Hoe FM200 brandbestrijdingssysteem te kiezen?

- Oct 14, 2020-

Het meest gebruikte gasbrandblussysteem is FM 200 heptafluoropropaan. FM200 brandblusapparatuur is geschikt voor computerruimtes, archieven, luchthavencontrolekamers, bankkluizen, bibliotheken, computerruimtes en andere gelegenheden. Er zijn drie soorten heptafluoropropaan brandblusapparatuur op de markt bekend: brandblusinstallatie van het kasttype heptafluoropropaan, een brandblussysteem van het pijpnetwerktype heptafluoropropaan en een hangend heptafluoropropaan brandblusapparaat. Welk product is meer geschikt voor u?


FM 200 fire fighting system


  1. kasttype HFK-227EA gasbrandblusinstallatie:

    De kast-type FM 200 gasbrandblusinstallatie heeft geen opslagruimte. De gasopslagfles en het hele systeem bevinden zich in het beschermingsgebied. Het is geschikt voor kleine ruimtebeschermingsgebieden zoals computerruimten, archieven, waardevolle magazijnen en telecommunicatiecentra. De combinatie van tegen-kabinet-type heptafluoropropane gasbrandblusapparaat kan ook het beschermingsgebied van grotere ruimte beschermen. Dit apparaat kan worden aangesloten op het brandbestrijdingscentrum, of het kan afzonderlijk worden uitgerust met een automatische brandblusregelaar om een eigen systeem te vormen, waardoor gebruikers handige en flexibele keuzes hebben. Voor bestaande gebouwen is het noodzakelijk om een brandblussysteem toe te voegen. Het is beter om een kasttype heptafluoropropaan brandblusapparaat te kiezen


  2. Pijpnetwerk type FM200 brandblussysteem

    Pijp netwerk type heptafluoropropaan brandblussysteem: het is samengesteld uit heptafluoropropaan stalen cilinder, containerklep, stikstof cilinder groep, elektromagnetische aandrijfapparaat, selectieklep, eenrichtingsklep, header, verbindingspijp, druksignaal apparaat, nozzle en andere componenten. Het systeem bevindt zich op 20°C De opslagdruk is 4,2MPa en de maximale werkdruk (bij 50°C) is 5,3MPa. Ik moet een speciale cilinderkamer opzetten. De opslagfles van het gasbrandblusmiddel van het heptafluoropropaan brandblussysteem van het leidingnetwerk wordt meestal in een speciale stalen cilinderruimte geplaatst en door een pijpleiding aangesloten. Wanneer er brand ontstaat, wordt het blusmiddel naar het beschermingsgebied vervoerd dat door de pijpleiding moet worden geblust en door het mondstuk gespoten en gedoofd.


  3. Geschorste FM200 automatische brandblusser

    Hangende heptafluoropropaan gas brandblusapparaat (elektromagnetische type) bestaat uit brandblusmiddel opslagfles, containerklep, mondstuk, elektromagnetische aandrijfapparaat, signaal feedback apparaat, ophanging beugel, enz. Het hoeft geen brandblusmiddel levering pijpleiding of speciale opslagfles te installeren. In de kamer neemt het hangende of aan de muur gemonteerde installatie aan. Wanneer er brand ontstaat, wordt het blusmiddel direct naar het beschermingsgebied gespoten. Het blusmiddel heeft geen leidingverlies en de brandblussnelheid is sneller en efficiënter. Het apparaat heeft automatische en handmatige startmodi


Kortom, het kasttype heptafluoropropaan vereist geen speciale stalen cilinderkamer, maar kan worden ingesteld in het beschermingsgebied, wat de kosten van pijpnetwerkfittingen bespaart. Relatief kleine ruimte, de bouwkosten van kast-type heptafluoropropaan zijn lager, en de bouwkosten zijn relatief groot In termen van ruimte zijn de kosten van opgeschort heptafluoropropaan en pijpnetwerk heptafluoropropaan relatief laag. Wat betreft welke heptafluoropropaan brandblusapparatuur te kiezen in het beschermingsgebied, professionele ingenieurs moeten kiezen op basis van het beschermingsgebied en het beschermingsobject.