Hoe fluoride aan de koelkast toe te voegen

- Jun 26, 2019-

Hoe fluoride aan de koelkast toe te voegen

Volgens het relevante personeel hoeft de koelkast tijdens de levensduur geen fluoride toe te voegen. Als de koelkast niet hoeft te worden gekoeld, betekent dit ook dat de koelkast fluor lekt. Om fluoride aan de koelkast toe te voegen, controleert u eerst de koelkast op lekkende fluor.


Of het nu gaat om het controleren op lekkende fluor of direct fluoride, professioneel onderhoudspersoneel voor de koeling moet verantwoordelijk zijn. Bovendien kan langdurig gebruik van koelkasten ook mazen in het leidingsysteem veroorzaken. Dit komt omdat sommige pijpleidingen van de koelkast aluminium buizen zijn, dus het is vatbaar voor mazen zonder lange tijd aluminium buizen te gebruiken. Dus hoe voeg je fluoride toe aan de koelkast?


Allereerst moet worden beoordeeld of het externe lekkage of interne lekkage is. Als de koelkast lek is, kunt u eerst een remedie nemen. Vul de bugs in. Controleer vervolgens opnieuw op andere lekken. Zorg ervoor dat je kunt beginnen met stofzuigen en je daarna kunt voorbereiden op fluoride. Als er een probleem is met interne lekkage, is meestal een koperen koperen buis vereist, maar de onderhoudsprijs is hoog. Raadpleeg de prijs voor onderhoud en overweeg of deze moet worden gerepareerd.


Hoe fluoride aan de koelkast toevoegen?

Omdat de hoeveelheid fluor die in de koelkast wordt gebruikt klein is, wordt de weegmethode over het algemeen niet gebruikt. Er zijn veel verschillende manieren om fluoride toe te voegen:

1. Kwantitatief fluoride: gebruik een kwantitatief doseerapparaat om fluoride toe te voegen volgens de hoeveelheid op de merknaam.

2. ervaringsmethode: voel bij het toevoegen van fluoride de koelte van de luchtretourbuis met de hand. De retourluchtbuis is erg koel of licht dauw, en de verdamper is in principe bedekt met vorst. Voeg bij het vullen eerst minder fluor toe dan de oorspronkelijke hoeveelheid, laat het lopen, wacht tot de verdamper vol is met vorst en voeg uiteindelijk alleen aan de retourleiding toe en de condensatie is precies goed. Over het algemeen is de stap van het toevoegen van fluor aan de koelkast eenvoudig: evacueren en de lucht naar binnen trekken. Als u goed pompt, kunt u fluoride toevoegen en vervolgens afdichten.


Hoeveel kost het om fluoride aan de koelkast toe te voegen?

Alleen de prijs van het toevoegen van fluoride aan de koelkast is niet duur, in het algemeen kan het ongeveer 50-80 yuan zijn. In combinatie met inspectie-, reparatie- en andere problemen heeft u over het algemeen echter ongeveer 150 yuan nodig. Als de gebruiker fluoride aan de koelkast moet toevoegen, laat het professionele koelingonderhoudspersoneel naar de deur voor reparatie. Bovendien, nadat de onderhoudsinspectie geen probleem heeft, is het noodzakelijk om te bepalen dat elk probleem zich binnen een bepaalde periode in dezelfde positie voordoet, de verantwoordelijkheid van de reparateur is. Dit kan de belangen van de gebruikers waarborgen.