CHINA HVACR Enterprises Show Op 2019 Febrava, Braziliaanse HVACR-beurs

- Sep 12, 2019-

logo2

De 21e internationale vakbeurs voor koeling, airconditioning, ventilatie, verwarming, lucht- en waterzuivering (aangeduid als koeltentoonstelling, 2019 FEBRAVA) werd geopend in Sao Paulo, de grootste stad van Brazilië op de 10e, Gree, TCL Chinese merken zoals Juhua, Midea hebben een stand-up stand opgezet om veel aandacht te trekken.

Gree-airconditioners die in 1999 de Braziliaanse markt betreden, zijn nu bekende merken in Brazilië. Op deze tentoonstelling demonstreerde Gree een nieuwe generatie airconditioners met fotovoltaïsche beheersystemen.

Gree Brazil verkoopdirecteur Chen Jianjun vertelde Xinhua News Agency dat Gree zich altijd houdt aan technologische innovatie en producten verbetert volgens de lokale omstandigheden en technische vereisten van Brazilië. Alle producten voldoen aan de Braziliaanse wet- en regelgeving en "zelfs beter dan de Braziliaanse regelgeving."

TCL, dat een plaats heeft op de Braziliaanse tv-markt, gebruikte de show om de markt voor airconditioning te betreden. Edir Fernandez, manager van de airconditioningafdeling van TCL Brazilië, zei: "TCL TV is 3 jaar geleden op de Braziliaanse markt gekomen en wordt nu algemeen erkend. We brengen airconditioningproducten voor het eerst op de Braziliaanse markt in de hoop gebruik high-tech producten en TCL merk. Opende de markt in Brazilië. "

Daarnaast hebben ongeveer 30 Chinese exporteurs van koelapparatuur ook accessoires voor airconditioners zoals compressoren, condensatoren en motoren meegenomen.

De president van de Braziliaanse koeling Association, Jovelino Wanjin, zei dat de Braziliaanse airconditioningmarkt al lange tijd door Amerikaanse bedrijven wordt gemonopoliseerd. De afgelopen jaren zijn Chinese merken toegetreden en hebben hun concurrentievermogen met kwaliteit bewezen. Hij gelooft dat Chinese bedrijven zoals Gree de drijvende kracht en leider van de airconditioningindustrie zijn geworden.

De koeltentoonstelling eindigt op de 13e en er doen ongeveer 300 merken mee. Volgens de Brazilian Refrigeration Association zal de tentoonstelling 25.000 bezoekers trekken, en de omzet zal naar verwachting terugkeren naar het niveau vóór de recessie van 2015 in Brazilië.

China is het belangrijkste exportland van koelgas, inclusief; HFCF gas koelmiddel r22, r141b, HFC gas inclusief koelmiddel gas r134a, koelgas r410a, r507c. Veel beroemde fabrikanten, waaronder Juhua, hebben op de eerste dag van deze tentoonstellingsbeurs veel bezoekers gecontacteerd.


微信截图_20190912162200