China Fire 2019 (18e internationale tentoonstelling over branduitrustingtechnologie)

- Oct 03, 2019-

China Fire Fair 2019


Algemene informatie:

China Fire 2019 (18e internationale tentoonstelling over branduitrustingtechnologie)

Datum: 16 oktober 2019 - 19 oktober 2019

Gesponsord door: China Fire Protection Association

Exhibition Hall: China International Exhibition Centre (New Pavilion)

Locatie: 88 Yuxiang Road, Tianyi District, Shunyi District, Beijing

 

Inleiding tot de tentoonstelling van technologie-uitwisseling van brandapparatuur  

Met de goedkeuring van het Ministerie van Openbare Veiligheid en het Ministerie van Handel van de Volksrepubliek China, zal de 18e Internationale Fire Equipment Technology Exchange Exhibition (CHINA FIRE 2019) georganiseerd door de China Fire Protection Association worden gehouden in Beijing van 16 oktober tot 19, 2019. "CHINA FIRE" is het grootste en meest invloedrijke internationale evenement op het gebied van brandweerbeurzen en technologie-uitwisseling georganiseerd door de China Fire Protection Association. Het wordt om de twee jaar gehouden en wordt al 17 jaar met succes gehouden.

De tentoonstelling is grootschalig, groot publiek, hoge wetenschappelijke en technologische inhoud, brede dekking, grote omzet, door de brandweer in binnen- en buitenland in het algemeen betrokken en geprezen. De 17e International Fire Equipment Technology Exchange, gehouden in Beijing in september 2017, trok 601 exposanten uit 20 landen en regio's aan om deel te nemen aan de tentoonstelling, die een oppervlakte van 68.000 vierkante meter besloeg, en 22 technische presentaties op hoog niveau. Trok meer dan 40.000 bezoekers uit meer dan 70 landen en regio's op vijf continenten en werd bezocht en uitgewisseld.

CHINA FIRE is een belangrijk kanaal geworden voor overheden en brandweerkorpsen om brandapparatuur en -apparatuur aan te schaffen, en ook een belangrijk platform voor de regio Azië-Pacific om handelsactiviteiten voor brandproducten uit te voeren. Met de snelle ontwikkeling van economie en samenleving is de vraag naar brandbestrijdingsproducten van de sociale en brandweerkorpsen jaar na jaar toegenomen.

China Fire Protection Association zal meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tentoonstellingen in stand houden, doorgaan met wetenschappelijke en uitgebreide introductie, om brandproducten en technologieën van hoge kwaliteit in de hele samenleving te promoten en te promoten voor fabrikanten en gebruikers van producten die zijn opgezet tussen de weergave van producten , uitwisselingstechnologie, handelsbesprekingen tussen het beste platform. Wij verwelkomen oprechte binnenlandse en buitenlandse brandfabrikanten om actief deel te nemen.

China Fire Protection Association is bereid nauw samen te werken met brandproducenten en branddeskundigen van over de hele wereld om de voortdurende vooruitgang en ontwikkeling van brandveiligheid te bevorderen.

 

Brandstoftechnologie uitwisseling tentoonstelling scope

1, brandweerwagen

2, vuurrobots, vliegtuigen, motorfietsen, tanks;

3, brandbluspomp;

4, persoonlijke uitrusting voor brandweerlieden;

5, vuurwapens, geweren;

6, brandcommunicatie commandosysteem;

7, branddetectie, waakzaamheid, levensreddende, sloop-, lek- en overdrachts-, was- en andere uitrusting, uitrusting, uitrusting;

8, vuurverlichting, rook, ontstekingsapparatuur;

9, water vuur apparatuur;

10, bosbrandapparatuur;

11, vuur trainingsapparatuur;

12, brandinspectie, brandonderzoek apparatuur;

13, brandapplicatiesoftware;

14, brandblusmiddel: ABC Dry Chemical brandblusser, ABC Dry Chemcial Powder, BC Dry Chemical brandblusser, D Dry Chemical brandblusser, HFA-236FA (Hexafluorpropaan, FE-36), HFC-227EA (FM200), schuim Blusmiddel F500, AFFF 3%, nat chemisch middel.

15, brandblussers en brandvulling, onderhoudsmateriaal;

16, brandwaterband en waterbandreiniging, drogen, omsnoering, reparatie-uitrusting;

17, vuurhaspels, brandkranen, pompverbindingen en andere uitrusting voor de toevoer van vuurwatervoorziening;

18, branddetectie, controle, alarm, koppelingsapparatuur en vuurvoeding;

19, stedelijk brandalarm monitoring netwerksysteem;

20, brandwatervoorziening, automatische waternevel, waternevel, fijne waternevel, schuim, droog poeder, gas, spuitbussen en vaste pistolen en andere soorten brandblussystemen;

21, brandwerende deuren, brandgordijnen en andere vuurvaste structuren, accessoires;

22, brandwerende coatings, blokkeermaterialen, scheidingsmaterialen, antirookapparatuur en andere brandwerende producten;

23, vlamvertragende middelen, vlamvertragende materialen, vlamvertragende draad en kabel, slotdoos en andere vlamvertragende producten;

24, brand noodverlichting, evacuatie-instructies, vlucht onderdak producten;

25, andere vuurproducten;

26, branddetectie en -certificering, consumenteninspectie en elektrische inspectie, ontwerp en constructie, normen en normen, publicaties en media en andere gerelateerde inhoud.