Inhalatoren voor cannabis: het volgende grote ding over astma en pijnverlichting bij kanker?

- Apr 10, 2020-


* Hoe werkt een cannabisinhalator?

HFA -134 A voor CBD-inhalator gebruikt HFA -134 A Hydrofluoroalkane farmaceutische kwaliteit als drijfgas, als drijfgas 134a / P & nbsp; is nu het beste drijfgas. De meesten van jullie zijn misschien bekend met de traditionele inhalatoren die worden gebruikt door mensen met astma en luchtwegaandoeningen. Maar hoe verschilt een standaardinhalator van een marihuanainhalator? Ten eerste bevatten alle cannabisinhalatoren een aangehechte verdamper waarmee medische patiënten de ideale dosis cannabisextract of -concentraat kunnen invullen en vervolgens inademen.

& nbsp;

Aan de verdamper toegevoegde cannabisextracten of concentraten bevatten een bepaalde dosis van het actieve ingrediënt. Als gevolg hiervan is er weinig verwarring in de dosis omdat patiënten de gewenste dosis kunnen kiezen in plaats van deze voor hen te selecteren.


* Wie kan profiteren van cannabisinhalatoren?

Een van de belangrijkste doelen van de introductie van cannabisinhalatoren is om mensen een nieuwe manier te bieden om medische en therapeutische remissie van cannabis en verschillende cannabinoïden te verkrijgen. Het gebruik van deze inhalatoren kan mensen met kanker, verschillende vormen van pijn, terminale ziekte en zelfs astma helpen. Mensen kunnen nauwkeurig afgemeten doses cannabisextract of -concentraat gebruiken om de verlichting te ervaren die ze nodig hebben, in plaats van irritatie van de keel en / of ademhalingsmoeilijkheden die vaak worden veroorzaakt door roken.

Daarnaast kunnen mensen met cannabisziekte, een bijna - invaliderende medische aandoening, een ziekte en / of ziekte baat hebben als ze eenmaal een cannabisinhalator hebben. Als een persoon dan niet meer dan tien minuten wil wachten om de voordelen te krijgen die ze nodig hebben van marihuana, kan hij of zij een marihuana-inhalator gebruiken om de pijn van snelle verlichting te ervaren en de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

& nbsp;

& nbsp;HFA-134A for CBD inhaler