Airconditioner met koelmiddel R410a is milieuvriendelijker

- Sep 17, 2020-

Het weer opduiken van waasweer lijkt een wake-up call voor mensen om aan te geven dat mensen aandacht besteden aan het milieu en de luchtkwaliteit in de buitenlucht. De kwestie van de binnenluchtkwaliteit wordt echter nog steeds zelden aan de orde gesteld. Airconditioningbedrijven rekenen uitstekende milieuvriendelijke R410A-koelmiddelen voor airconditioning, wat de uitstoot van broeikasgassen effectief vermindert en airconditioning binnenshuis zeer vers maakt.


In feite wordt meer dan 70% van de menselijke tijd binnen doorgebracht, maar mensen negeren vaak de luchtkwaliteit binnenshuis. Als de betrokken diensten steekproefsgewijze inspecties uitvoeren op openbare plaatsen, wordt geschat dat niet meer dan 20% gekwalificeerd zal zijn. Daarom zijn veel consumenten voor de gezondheid van hun gezin begonnen met het kopen van nieuwe milieuvriendelijke airconditioners. Energiebesparende inverter airconditioners gevuld met milieuvriendelijke airconditioning koelmiddelen en uitgerust met uitstekende accessoires zijn opnieuw de belangrijkste producten op de markt geworden.


Om hun producten goed op de markt te integreren, hebben airconditioningbedrijven energiebesparende en milieubeschermingstechnologieën krachtig bestudeerd. Veel airconditioningbedrijven hebben milieuvriendelijke airconditioners geïntroduceerd die PM2.5 kunnen weerstaan en deze hebben gevuld met het milieuvriendelijke airconditioningskoelmiddel R410A, dat effectief is Het vermindert de uitstoot van broeikasgassen, maakt koeling energiebesparender en milieuvriendelijker, maakt binnenlucht frisser en natuurlijker en kan de gezondheid van gebruikers aanzienlijk verhogen.