2020 Maleisië Koeling, Ventilatie en Airconditioning Tentoonstelling

- May 20, 2020-

 

Tijd:20-22 oktober 2020

Locatie:Kuala Lumpur International Convention and Exhibition Center Organizer: UBM ExhibitionTentoonstellingsperiode: eens in de twee jaar

 

Tentoonstellingsaanbod:

Airconditioning en ventilatie: Centrale airconditioning en huishoudelijke airconditioners en accessoires, onderdelen, luchtverfrisserapparatuur, koel- en ontvochtigingsapparatuur, luchtmeet- en opnameapparatuur, luchtreinigers, alarmen, ontgeuringsapparatuur, ventilatieapparatuur, ventilatoren, koeling

Categorie: Vriezers, koelkasten, condensors, verdampers, ijsmachines, koelkasten en accessoires en andere categorieën energie- en waterbehandeling: zonne-apparatuur, warmwaterapparatuur, waterfiltratieapparatuur, rioolwaterzuiveringsinstallaties, koelgas R134a,koelmiddel R410a,koelgas R1234yf, R600a,R290a,enz.

 

Tentoonstelling Inleiding:

De REVAC tentoonstelling wordt gehost door de Maleisische AMB Exhibition Company en wordt gehouden om de twee jaar. Het is het grootste evenement in de airconditioning en koelindustrie in Zuidoost-Azië. Door de unieke geografische ligging en invloed van Maleisië in Zuidoost-Azië is de tentoonstelling uitgegroeid tot een belangrijk communicatieplatform voor het betreden van de Zuidoost-Aziatische markt.

De nieuwe REVAC2020 zal zich richten op de nieuwste technologieën, problemen en uitdagingen in de verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelindustrie, actief pleiten voor nieuwe technologieën en nieuwe concepten, en kernconcurrerende producten creëren op basis van technologie, groen, milieubescherming en energiebesparing, waaronder 7 onderwerpen: groene bouwtechnologie, hoge efficiëntie en energiebesparing, luchtkwaliteit binnenshuis, bedrijfsoplossingen, industriële normen, gebouwcontrole en automatisering. Volgens de informatie vrijgegeven door het Bureau voor de Statistiek van Maleisië, het bruto binnenlands product (BBP) van Maleisië voor het hele jaar 2018 daadwerkelijk steeg met 4,7% jaar-op-jaar, en het totale BBP bereikt 142,842 miljard ringgits (Maleisische ringgit). Volgens rapporten, de invoer en export handel is nog steeds een van de belangrijkste drijvende krachten achter de economische ontwikkeling van Maleisië. Voor heel 2018 steeg de totale in- en uitvoer van Maleisië met 5,9% ten opzichte van 2017, tot 187 miljard MYR. De totale import- en exporthandel van Maleisië is hoger dan het BBP. Dit betekent dat in 2018 de afhankelijkheid van de buitenlandse handel van Maleisië (totale in- en uitvoer gedeeld door het BBP) 130,5% bedroeg, wat volledig aantoont dat de in- en uitvoerhandel een hoge status heeft in de Maleisische nationale economie, en het toont ook aan dat de Maleisische economie zeer internationaal is geweest. Wijzigen. Volgens de gemiddelde wisselkoers voor het hele jaar, RM14,298,42 miljard is ongeveer US $ 354,35 miljard, gelijk aan RMB 2,3448 biljoen, die dicht bij de provincie Shaanxi in China in dezelfde periode, en ook dicht bij Shenzhen en Hong Kong in China. Berekening op basis van een bevolking van ongeveer 31,79 miljoen gedurende het hele jaar, Maleisië's bbp per hoofd van de bevolking in 2018 was dicht bij US $ 11.200 (gelijk aan het wereldwijde niveau per hoofd van de bevolking in 2018), en is teruggekeerd naar het niveau per hoofd van de bevolking van Maleisië in 2014. In de zelfde periode, was het bbp per hoofd van De Bevolking van Vasteland China ongeveer US $ 9.800, die ongeveer US $ 1.400 minder dan dat van Maleisië was (hij is 1.14 keer dat van China).


2020 Malaysia Refrigeration, Ventilation and Air Conditioning Exhibition