2020 China Koelbeurs Chongqing City

- Aug 18, 2020-

De 31e internationale tentoonstelling over koeling, airconditioning, verwarming, ventilatie en diepvriesverwerking van voedsel (hierna" 2020 China Refrigeration Exhibition") wordt gehouden in Chongqing International Expo Center van 19 tot 21 augustus 2020. Dit is ook China Refrigeration. De tentoonstelling maakte zijn debuut in de centrale en westelijke regio's en ontmoette collega's in de koelindustrie in Chongqing.


Zhejiang Juhua, de grootste productiebasis van fluorchemicaliën, waaronder koudemiddel R134a, R404a, enz., Zal worden tentoongesteld met stand nr. N1D09. Ons bedrijf, Xiamen Juda, haar eens dochteronderneming en een van de grootste geautoriseerde exporteurs van volledig assortiment koelmiddelen van het merk JH, zal ook aanwezig zijn.


image


De internationale en binnenlandse vormen zijn dit jaar over het algemeen gespannen. Grote exposanten op het gebied van koeling hebben de zakelijke kansen van de beurs aangegrepen en groepen gehouden voor verwarming. Velen van hen zijn oude vrienden van China Cold Expo Zhejiang Juhua, Shanghai Zongheng, Fu Mao Enterprise, Zhejiang Sanhua, Hunan HNA, Donglian Thermal Engineering, Zhongjiang Electromechanical, McQuay, Zhongguang Outers, Guangzhou Theodore, Hangzhou Fujing Solder, Binglun Environment, Zhejiang Hunsen, Dunan Environment, Danfoss (Shanghai) ... allemaal verschenen in" Tentoonstelling van nieuwe producten, show nieuwe technologie" . Veel exposanten zeiden dat" tentoonstellingspromotie veel voordelen heeft, en ze hopen hun inspanningen voort te zetten op de Cold Expo in november.


Het is duidelijk dat de 31e China Refrigeration Exhibition een totale oppervlakte heeft van ongeveer 50.000 vierkante meter. 510 bedrijven en aanverwante instellingen zullen aan de tentoonstelling deelnemen, onderverdeeld in koelapparatuur. Paviljoen en aanverwante accessoires paviljoen, vries- en koelpaviljoen, koelketen logistiek paviljoen, koelapparatuur paviljoen en andere 15 tentoonstellingsruimtes. Deze tentoonstelling heeft ook voor het eerst een BIM-tentoonstellingsruimte opgezet en China Refrigeration Exhibition heeft officieel inspanningen geleverd op het gebied van geprefabriceerde gebouwen.


Tijdens de tentoonstelling zal het organisatiecomité ook professionele en gezaghebbende academische conferenties en technische uitwisselingsactiviteiten van hoge kwaliteit houden, waaronder 17 seminars en 18 technische uitwisselingsbijeenkomsten, evenals de 2020 Ozone Climate Technology Roadshow, en bekende experts en wetenschappers uitnodigen. in de industrie om hotspots in de industrie te bespreken, diepgaande discussie en uitwisseling van grenskwesties. Tegelijkertijd werd de conferentie voor het eerst geopend voor gelijktijdige live-uitzending op internet.


Daarnaast is de Ozone Climate Technology Roadshow 2020 een van de belangrijke schakels. Het zal het Milieuprogramma van de Verenigde Naties, het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties, het Centrum voor Externe Samenwerking en Uitwisseling van het Ministerie van Ecologie en Milieu en meer dan 30 bedrijven met toonaangevende niveaus in koudemiddelsubstitutie uitnodigen. Woon samen bij.


De roadshow zal volledig aantonen wat China heeft bereikt bij de implementatie van het Protocol van Montreal, de vooruitgang bij de vervanging van koelmiddelen en het verantwoord gebruik van koelmiddelen. Meer dan 30 industriële fabrikanten van complete machines, compressoren, componenten, koudemiddelen, etc. zullen hier worden getoond, inclusief de nieuwste toepassingsresultaten van CO2, NH3, HC, R32, HFO en andere nul ODP, lagere GWP en energiezuinig alternatief technologieën. oplossing.