11 koffers en oplossingen voor luchtlekkage

- Sep 11, 2018-

11 gevallen en oplossingen voor luchtlekkage


Er zijn veel redenen voor lekkende airconditioners. Bij de verwerking moet u ze zorgvuldig observeren, de bron van water vinden en vervolgens een gerichte behandeling uitvoeren. Over het algemeen kan waterlekkage worden geanalyseerd aan de hand van de volgende aspecten:

1. Luchttoevoersysteem: als het filter vuil is, gebruikt u een lage voorruit in een vochtige omgeving. Als het luchtvolume te klein is, neemt de verdampingstemperatuur van de inwendige verdamper af, de verdamper zal bevriezen of zelfs bevriezen, en de tijd zal leiden tot waterlekkage.

2. Drainagesysteem: omvat voornamelijk geleidingsgoten aan de voor- en achterkant, afvoerpijpen, pijpwikkelingen, drainagepompstoringen, etc. Als de airconditioner lange tijd wordt gebruikt, kunnen de watergeleider en de afvoerpijp worden geblokkeerd door vuil, waterlekkage , etc. door spuitgieten. Er zijn scheuren, gewrichten en gewrichten zijn niet goed, en de afvoer is afgeplat wanneer geïnstalleerd.

3. Het systeem mist fluor en de verdamper is half geblokkeerd: in het geval van een halve blokkering van de verdamper, is de temperatuur van de lange U-buisvin met een grote koelmiddelstroom laag en de temperatuur van de lange U-buisvin met een de stroming van kleine koelmiddelen is hoog. Het temperatuurverschil tussen de twee stroompaden is groot en de lange U-buisvinnen met grote koelmiddeldoorstroming condenseren een grote hoeveelheid gecondenseerd water en worden met de wind uitgeblazen, en de warme en koude lucht ontmoet elkaar in de luchtpassage, en de waterdamp condenseert in de luchtpassage. Ten slotte leidt het tot waterlekkage.

4, installatieproblemen leiden tot waterlekkage: voornamelijk geconcentreerd in de nieuwe installatie, of air conditioning geïnstalleerd in de winter, omdat de installatie niet horizontaal is of de afvoerleiding, de verbinding pijpverbindingen zijn niet gewikkeld.