PTFE Dispersion Emulsion

PTFE Dispersion Emulsion

PTFE-dispersie Emulsie Teflon-eigenschappen en -gebruik: Emulsiepolymerisatie van polytetrafluorethyleen (PTFE), ook bekend als dispersiepolymerisatie, is een waterige dispersie van PTFE. Het heeft een vastestofgehalte van ongeveer 60% en kan worden gebruikt voor het impregneren van stoffen en poreuze metalen, ...

Productdetails

PTFE Dispersion Emulsion


Teflon eigenschappen en toepassingen:

Emulsiepolymerisatie van polytetrafluorethyleen (PTFE), ook bekend als dispersiepolymerisatie, is een waterige dispersie van PTFE. Het heeft een vastestofgehalte van ongeveer 60% en kan worden gebruikt voor het impregneren van weefsels en poreuze metalen, het vormen van films, metaalcoatings en andere substraten. Coating, etc.


De universele dispersie wordt gestabiliseerd door een niet-ionische dimensionering die bestaat uit negatief geladen colloïdale deeltjes gesuspendeerd in water. De colloïdale deeltjes zijn bolvormig en hebben een vlakke deeltjesgrootte van 0,15 tot 0,17 pm. De viscositeit bij 20 ° C is ongeveer 5 x 10-3 Pa • s en de pH is ongeveer 10 of zo. De viscositeit kan worden aangepast door toevoeging van een appreteermiddel of gedestilleerd water. Om de pH te verlagen, kan een beetje organisch zuur zoals azijnzuur worden toegevoegd. Wees echter voorzichtig bij het toevoegen van zuur. Zodra de hoge concentratie ionen is bereikt, zal de dispersie condenseren. De waterige PTFE-dispersie heeft een lange houdbaarheid bij 20 ° C, maar deze zal neerslaan op de bodem van het vat en moet langzaam worden geroerd na een week staan.


Technische specificaties:

Item

Eenheid

Nominale waarde

Uiterlijk

-

Witte of geelachtige vloeistof

PTFE-inhoud

%

58 ~ 62

surfactant

%

4.0 ~ 7.0

pH

-

8 ~ 10

viscositeit

x 10, 3 Pa.S

20 -40


Hot Tags: ptfe dispersie-emulsie, leveranciers, prijsopgave, prijs, kopen

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk