F-500 schuimblusmiddel

F-500 schuimblusmiddel

F-500 brandblusser met de nieuwste micro-cyste technologie kan met succes brand blussen en gevaarlijke ladingen lekkage en schadelijke vervluchtiging van gassen efficiënt beheersen. Mengen met water in een verhouding van 1% kan worden gebruikt om type A-branden te blussen; 3% voor oliebranden; 6% voor alcohol- en metaalbranden. Wij zijn de enige gekwalificeerde fabrikant van F-500 brandblusser fabrikant in China F-500 brandblusser. AFFF3% het vriespunt bereikte een -30 ° C gecertificeerd product in China.

Productdetails

*Product applicatie

F-500 brandblusser met de nieuwste micro-cyste technologie kan met succes brand blussen en gevaarlijke ladingen lekkage en schadelijke vervluchtiging van gassen efficiënt beheersen. Mengen met water in een verhouding van 1% kan worden gebruikt om type A-branden te blussen; 3% voor oliebranden; 6% voor alcohol- en metaalbranden.

Wij zijn de enige gekwalificeerde fabrikant van F-500 brandblusser fabrikant in China F-500 brandblusser. AFFF3% het vriespunt bereikte een -30 ° C gecertificeerd product in China.

*Productomschrijving

F500 Foam brandblusmiddel is een soort multifunctioneel, milieubeschermend en zeer efficiënt blusmiddel, bovendien wordt het ook koelmiddel, bevochtigingsmiddel, reinigingsmiddel, rook- en stofverwijderaar, lekkende controlemiddel voor gevaarlijke stoffen genoemd.

Het heeft voordelen van huidige waterige filmvormende, alcoholbestendige blusmiddelen, evenals andere hydrofiel blusmiddelen. Het maakt gebruik van de huidige meest bevoordeelde microcysttechnieken die met succes brand kunnen blussen, lekkage van gevaarlijke goederen kunnen beheersen en vervluchtiging van schadelijk gas kunnen voorkomen. Dit product vult de lege plekken van brandbestrijdingstechnologie in.

 

F500-schuimblusmiddel met CE-certificaat kan door micro-inkapselingstechnologie ontvlambaar en explosief gas maken tot onbrandbaar materiaal; het is nuttig en efficiënt om basiselementen van branden te elimineren. Tegelijkertijd kan 500 stof bedekken om zwarte rook te voorkomen. Wat overblijft is witte waternevel geproduceerd door de waterverdamping.

 

Met verschillende concentraties kan het F500-schuimblusser met CE-certificaat verschillende branden blussen: 1% voor klasse A type branden, 3% voor oliebranden, 6% voor alcoholbranden en metaalbranden. De brandblussnelheid van de F-500 is 6 ~ 10 keer voor gewone blusmiddelen.

Snelle en efficiënte blussnelheid, goede prestaties voor directe koeling, stof en rook verwijderen, reburnpreventie, warmte-isolatie. Kortom, de F-500 levert uitstekende prestaties.

*Basis informatie

Model-nr .: F500-schuim

Uiterlijk: donkerbruine vloeistof

Soortelijk gewicht (20 graden): 1.105 ± 0.005

Schuimuitbreiding (20 graden):> = 5

Vriespunt: <= -5="">

Houdbaarheid: 15 jaar

Transportpakket: 25L / 200L vaten / 1000lt tank

Herkomst: China

Type: F500-schuim

pH-waarde: 6,0-9,5

Oppervlaktespanning: <=>

Brandblustijd (S): <= 3.0min="">

25% drainagetijd (20 graden):> = 2,5 min (3%)

Specificatie: F500

HS-code: 3813001000

*KENMERKEN:

♦ Geclassificeerd voor de normen van China, UL en CE;

♦ professionele fabrikant opgericht vanaf 1954;

♦ fabrieksprijs;

♦ op tijd levering

♦ Aangepast beschikbaar op aanvraag;

♦ Snelle blussnelheid;

♦ Onmiddellijke koeler;

♦ hoge capaciteit van re-burn preventie;

♦ Hoog rendement van warmte-isolatie;

♦ Rook en stof verwijderd;

♦ milieuvriendelijk;

 

* Verpakking en verzending

Schuimpakket is verkrijgbaar in 25-liter vat, 200-liter vat, 1000-liter vat met houten pallet. Gebruik Hoogwaardig milieuvriendelijk materiaalvat, andere verpakkingen kunnen voldoen aan de eisen van onze klant.


F-500 BrandbestrijdingsmiddelF-500 Blusmiddel

Hot Tags: f-500 schuimblusmiddel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, prijsopgave, prijs, kopen

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk