84 Desinfecterende vloeistof tegen virus

84 Desinfecterende vloeistof tegen virus

84 Desinfecterende vloeistof tegen virussen is een desinfecterend middel met natriumhypochloriet als belangrijkste actieve ingrediënt. Het effectieve chloorgehalte is 4% -7%, wat darmpathogene bacteriën, pyogene bacteriën en bacteriële sporen kan doden. Deze chemische stof voor desinfectietoepassing is geschikt voor de desinfectie van algemene objectoppervlakken, witte kleding en ziekenhuisverontreinigde items en behoort tot de belangrijkste lijst met desinfecterende chemicaliën.
Praat nu

Productdetails

* 84 Desinfecterende vloeistof tegen virussen is een desinfecterend middel met natriumhypochloriet als belangrijkste actieve ingrediënt. Het effectieve chloorgehalte is   4% -7%, die darmpathogene bacteriën, pyogene bacteriën en bacteriële sporen kan doden. Deze chemische stof voor desinfectietoepassing is geschikt voor de desinfectie van algemene objectoppervlakken, witte kleding en ziekenhuisverontreinigde items en behoort tot de belangrijkste lijst met desinfecterende chemicaliën.


*Detail:

Type: 84 Desinfectiemiddel NET: 2,5L Kleur: bruin Geur: origineel

Functie: desinfectie, bleken

Actieve Ingredeint (desinfecterende chemische samenstelling): natriumhypochloriet, beschikbaar chloorgehalte 4% -7%.

Vorm: vloeibaar

Toepasbaar: het wordt veel gebruikt in sanitaire voorzieningen en desinfectie van hotels, toerisme, ziekenhuizen, voedselverwerkende industrieën, gezinnen, enz.

Pakket: 2.5L * 4 stks / doos Monster: gratis OEM / ODM: beschikbaar

Afmeting van het karton: 29,5 cm * 23,5 cm * 25,5 cm

20 'Container: 1104 dozen 40' Container: 1640 dozen

Markt: Venezuela, Bolivia, Panama, Peru, Colombia, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Ecuador, Argentinië, enz

*Voorzorgsmaatregelen:

Eet het niet en laat het de ogen of een gevoelig deel van uw huid niet raken. Als u per ongeluk in uw mond komt, gebruik dan veel schoon water om te spoelen of ga naar de dokter. Het product moet worden opgeslagen op een schaduwrijke, droge plaats, niet blootgesteld aan de zon.

* Verpakking en transport:


desinfecterende chemische samenstelling

84 desinfecterende chemicaliënlijst


Hot Tags: 84 desinfecterende vloeistof tegen virus, leveranciers, fabrikanten, fabriek, offerte, prijs, kopen

Onderzoek

You Might Also Like